MATRIXSYNTH: Behringer Pro 1 Bug / External Gate ?

Saturday, November 02, 2019

Behringer Pro 1 Bug / External Gate ?


Published on Nov 2, 2019 Ebotronix

"external gate CV in and Glide doesn't work."

If you are seeing this as well, leave a comment. Curious if this is an issue with this particular unit or setup. It would be odd that this would be tested and caught in production before release.

Update via the comments: Same issue here! Result with SH01A sequencer:

Behringer Pro~1 with SH01A (gate bug?)

Published on Nov 5, 2019 Dissociō Modus Trāns

6 comments:

  1. Having the same issue using Korg SQ-1 or SH-101 as cv/gate source. Gate always hold for constant time no matter the lenght of input gate. Looks like a serious bug to me.

    ReplyDelete
  2. Same issue here! Result with SH01A sequencer: https://www.youtube.com/watch?v=l0HeFNaqwLY

    ReplyDelete
  3. Same issue of the first video on my pro-1 model

    ReplyDelete
  4. Gate not working for me. v/oct works fine, but I can't trigger the Pro1 with the gate input. Just filed a ticket with Behringer.

    ReplyDelete
  5. Same for me - using a QuNexus for CV/gate, tracks CV absolutely fine when Drone engaged, but does not trigger gate at all

    ReplyDelete
  6. I have the same issue too. I bought mine from what I assume was the first batch that Thomann had.
    I am in the UK, so not looking forward to potentially having to send it back!

    ReplyDelete

PREVIOUS PAGE NEXT PAGE HOME




©2019 Matrixsynth - All posts are presented here for informative, historical and educative purposes as applicable within fair use.
MATRIXSYNTH is supported by affiliate links that use cookies to track clickthroughs and sales. See the privacy policy for details.
MATRIXSYNTH - EVERYTHING SYNTH